Őrtüzek gyúlnak július 24-én

2021-07-22 | Budaörs
Békés keresztény kiállásra kerül sor július 24-én, szombaton 18.00 órakor, a Pride-felvonulás napjának estéjén Budapesten: a felekezetközi rendezvény résztvevői hitet tesznek a férfi és nő kapcsolata, a hagyományos családmodell, az Isten szerinti család mellett.

„Őrtüzek gyúlnak” címmel rendezik meg az országos felekezetközi alkalmat Budapesten, amely keresztények válasza a provokatív pride-vonulásra. Az eseményre a lobbiszervezetek által támogatott felvonulás estéjén, július 24-én, szombaton 18 órától kerül sor a Deák téren.
Az evangélikus templom közelében felállított színpadon a történelmi felekezetek lelkipásztorai mellett orvos, szociálpolitikus és újságíró is beszédet mond. A szervezők célja, hogy az LMBTQ-propagandát közvetítő felvonulás napján békés, de határozott hangú rendezvényen jelenítsék meg a keresztény választ és mondják ki: a család egy nő és egy férfi szeretetköteléke, amelyből gyermekek születnek – ez a definíció pedig megbonthatatlan.
Arra kérik a magyar keresztényeket, illetve konzervatív embereket, jelenlétükkel tegyenek hitet a hagyományos családmodell – ahogy fogalmaznak: az Isten szerinti család – mellett.

Megosztás