Rajzpályázatot hirdetett a Budakeszi Vadaspark

2020-11-26 | Budaörs
Bár személyesen továbbra sem látogatható a Budakeszi Vadaspark, az élet ugyanolyan mozgalmasan zajlik a kapuk mögött, mint korábban. Azért, hogy ebből egy érdeklődő se maradjon ki – az online bejelentkezéseiken túl – rajzpályázatot hirdettek „Állatok karácsonya” címmel.

A rajzpályázatra nevezők alkotásaikon keresztül mutathatják meg, hogyan képzelik a vadaspark lakóinak karácsonyát. A dobogós helyezést elérő pályaművek alkotói értékes ajándékokat kapnak munkájuk elismeréséül.

Folytatódik a „Vadasparki élmény a kanapéról” elnevezésű nagysikerű sorozat a Budakeszi Vadasparkban. Az élő, online bejelentkezések remek alkalmat biztosítanak a természet és az állatok szerelmeseinek arra, hogy a Vadasparkkal – ha csak virtuálisan is –, de továbbra is kapcsolatban maradhassanak. Ezt szolgálja az a karácsonyi rajzpályázat is, amit „Állatok karácsonya” címmel hirdettek meg. Így kicsik és nagyok, pályaműveik készítése közben is átélhetik a vadasparki élményt és alkotásaikon keresztül mutathatják meg, hogy szerintük, miként telik az állatok karácsonya. Vajon lesz karácsonyfájuk? Kapnak ajándékot? Esznek karácsonyi vacsorát?

A Vadaspark munkatársai négy korcsoportban fogják értékelni az elkészült pályaműveket, amelyek szabadon választott rajzeszközökkel, technikákkal készülhetnek.

A dobogós helyezést elérő művek alkotói éves vagy féléves bérletet, családi belépőt, valamint az egyik vadaspark lakó örökbefogadását is megnyerhetik.

Az elkészült alkotások felkerülnek a Budakeszi Vadaspark Facebook-oldalára, ahol a közönség szavazatai alapján különdíjat is lehet nyerni.

A rajzpályázat fontos tudnivalói:

  • A rajzokat A4-es lapra kell elkészíteni.
  • Az eszközök szabadon választhatók. A rajz készülhet zsírkrétával, ceruzával, vízfestékkel… stb.
  • Pályázónként 1db alkotás beküldésére van lehetőség.
  • Korcsoportok: óvodás (3-6 év); alsó tagozatos (7-10 év); ifjúsági (10-18 év); felnőtt (18+)

Beküldési határidő: 2020. december 07.

Közönségdíj szavazás a Facebook-on: 2020. december 8-14.

Eredményhirdetés: 2020. december 19.

A pályázatokat a jatek@bkvp.hu e-mail címre lehet elküldeni beszkennelve, JPG formátumban. A fájlnév legyen a pályázó neve és életkora, pl.: Nagy-Marcell-12.

A levél tárgya: Állatok karácsonya

 További információk a Budakeszi Vadaspark weboldalán és Facebook-oldalán olvashatók:

https://budakeszivadaspark.hu/hirek/10204/

https://www.facebook.com/budakeszivadaspark/photos/a.194674460566470/3761773387189875/

 További információ: sajto@bkvp.hu

 

Megosztás