Rendhagyó véradási akció a budaörsi városi sportcsarnokban

2022-09-21 | Közélet
Ez egy különleges és - a tervek szerint - hagyományt teremtő véradás lesz, amit a Magyar Légimentésért Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt közösen szervez. Időpont: szeptember 23. péntek 11.00-18.00 óra között.

Kedves Budaörsiek!

Szeptember 23-án, pénteken 11.00-18.00 óra között rendhagyó véradást szervezünk, melynek helyszíne a Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (2040 Budaörs, Hársfa u. 6.).
Ez egy különleges – és terveink szerint hagyományt teremtő – véradás lesz, amit a Magyar Légimentésért Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt közösen szervez.
A parkoló mögötti füves részen megnézhetik a mentőhelikoptert, kicsiknek ugrálóvárral, nagyobbaknak elsősegélynyújtó bemutatóval, a véradóknak, illetve a résztvevőknek apró ajándékokkal kedveskedünk.

Ezen a napon az ország mind a 7 településén ugyanazon a napon, egyidőben szervezzük a véradást, ahol Légimentő Szolgálat működik.
Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet a véradás fontosságára!

A véradás napján egyetek rendesen, igyatok legalább 2 liter folyadékot és hozzátok el eredeti TAJ-és lakcím-kártyátokat, és személyi igazolványotokat!

Megosztás