Beiskolázás a Mindszenty Katolikus Iskolába

2019-01-15 | Fiatalok
Az idén 25 éves budaörsi Mindszenty József Katolikus Iskolába február 5-én várják a szülõket tájékoztató találkozásra, a leendõ kis tanulók pedig február 15-én és március 8-án ismerkedhetnek az iskolával. Elõzetes regisztráció szükséges: mindszentyjozsef@gmail.com

Lelki élet:

"Iskolánk névadója, Mindszenty József élete nagy kihívás számunkra, különösen az egyént és közösségeinket liberális eszmékkel ostromló napjainkban. A divat, a média nem az erkölcs, a valós és örök értékek oldalán áll, és nem is ezt a tudatot erõsíti az emberiségben. Így a keresztény családokra, az oktatási intézményekre nagyobb felelõsség hárul. Ennek tudatában igyekszünk nevelni gyermekeinket, hogy akár az értékeket megsemmisíteni akaró árral szemben is tudjanak úszni, ne sodródjanak az emberiség tömegével. Tartást adni azonban az iskola csak a szülõi házzal karöltve tud. Ezért is vállalják a gyermeküket iskolánkba járatni akaró szülõk, hogy iskolánk házirendjét és a pedagógiai programját elfogadják.

Iskolánkba járó minden gyermek heti két, az órarendbe beépített hittanórán vesz részt, a református és evangélikus gyermekek hitoktatása is biztosított…" (Forrás: http://mindszenty-bors.sulinet.hu)

Megosztás