Emeljünk magasba minél több gyereket!

2019-04-28 | Fiatalok
Országos gyerekemelési rekordkísérlet május 11-én 11 órakor! Az országos akció központi rendezvénye a Margitszigeti Atlétikai Sportcentrumban lesz, de bárhol lehet csatlakozni! Fõvédnökök Böjte Csaba ferences szerzetes és Kiss Gergely háromszoros olimpiai vízilabdázó. Regisztráció: https://www.haromkiralyfi.hu/emeldmagasba
Cél a tavalyi világrekord megdöntése, figyelemfelhívás a gyermekvállalás fontosságára. (És arra a boldogságra, amit a gyerekek, unokák nevelése jelent – a szerk.)
Az „Emeljünk magasba minél több gyereket” országos akció egy különleges zenés, játszóházas családi nap, ahol a gyerekemeléshez akár otthonról és külföldrõl is lehet csatlakozni. A lényeg, hogy minél több gyereket emeljünk magasba országosan és a határokon túl, ezzel arra készülünk, hogy megdöntsük saját tavalyi rekordunkat, amikor ötezer gyereket sikerült egy idõben felemelni.
 
Az esemény fõvédnökei Tarlós István, Budapest fõpolgármestere, Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.
 
Országszerte egy igazi családi piknikre várnak mindenkit, a budapesti eseményen a margitszigeti MAC stadionban mûsorvezetõ lesz Vecsei H. Miklós színész, fellép az Iszkiri Zenekar, Szalóki Ági és a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) gyerekmûsorával.

"Gyere, hozd el kislányod, kisfiad és ha nincs még, de tervezel, akkor az unokaöcséd, unokahúgod, vagy bármilyen más gyereket!

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de kérjük, regisztrálj az oldalunkon, hogy tudjuk, hány fõre számíthatunk! Regisztráció: https://www.haromkiralyfi.hu/emeldmagasba/regisztracio "

Aki nem tud személyesen résztvenni, digitális élményfalon mutathatja be a történteket.


 

Megosztás