Könyvbemutató a Fantazmagória könyvesboltban

2019-03-09 | Közélet
Talán nem véletlen hogy éppen március 8-án Nõnapon rendezte meg a Gazdakör támogatásával  Nagyné Németh  Adrien elsõ könyvének bemutatóját.A rendezvénynek Budaörsön a Fantazmagória könyvesbolt  adott helyt. Belépve az üzletbe virágok vártak bennünket a nõnap tiszteletére.

 

A könyv címe: Magabiztosan.Azt hiszem.

Érdekfeszítõ olvasmányos formában ír a most bemutatott könyvében az életérõl, a párkeresésrõl, a munkahelyeirõl, az anyaság vállalásáról magáról a szülésrõl. A legmegrázóbb a történetében a kisebbik lányának Hannának betegsége, a versenyfutás az idõvel a gyógyulásáért. Egy szerencsés pénznyeremény birtokosaiként Mesenincs alapitványt hoztak létre
 azzal a céllal, hogy a kislányukhoz hasonló betegségben szenvedõ gyermekek kezelését, gyógyítását könnyítsék meg az általuk finanszírozott gyógyászok, orvosok segítségével.

Mint Adrien elmondta eddig hétmillió forint gyûlt össze alapítványuk javára, de reménykednek még további támogató felajánlásokban.

 Nemrégiben írta meg elsõ könyvét, melynek témája fûszerezett sok érdekes storyval, melyeket eddigi életébõl merített. Adrien a harmincas évei elején jár. Két aranyos kislánya van Emma hét Hanna most négy éves.

A könyvbemutatón ott volt Adrien kislánya Hanna is. Csak remélni tudjuk azt, hogy az orvostudomány csodákra is képes, és  így talán Hanna egyszer meggyógyul,.

A könyv szerzõje: Nagyné Németh Adrien. Magabiztosan. Azt hiszem címmel jelent meg. Megvásárolható:Fantazmagória Könyvesbolt Szabadság út és Mandala  B10Bolt Lévai utca 29.

 

Major Edit

Fotó wein

Megosztás