Improvizációs mûhely elõadás után?

2019-04-03 | Kultúra
Aki nemcsak nézõ szeretne lenne a színházban, hanem színpadra is lépne, itt a lehetõség a Budaörsi Latinovits Színházban: április 9-én A sötétség hatalma címû elõadás után 21:45-22:45 között, vendégek:  Brasch Bence e. h. és Páder Petra, az elõadás szereplõi. Egy felmutatott színházjegy és regisztrálás szükséges: szinhazineveles@latinovitsszinhaz.eu

A felhívás:
Lépj színpadra te is!

Színházi nevelési programunk vezetõi havi rendszerességû improvizációs mûhellyel várják a játszani szeretõ nézõket.

Áprilistól minden hónapban egyszer improvizációs mûhelyt tartunk egy kiválasztott elõadásunk után. Ezen az estén a vállalkozó kedvû nézõk a Latinovits Színház színészeivel és drámainstruktoraival karöltve újrajátsszák az adott elõadás néhány jelenetét, újakat rendeznek, alternatív befejezést találhatnak ki, sõt, tovább is gondolhatják a történetet. Így az elõadásélmény nem csak arra a pár órára szól, míg szemlélõi vagyunk a történetnek, hanem mi magunk is a részeivé, alakítóivá válhatunk.

Az elsõ imprómûhelyt 2019. április 9-én A sötétség hatalma (rendezõ: Alföldi Róbert) címû elõadás után 21:45-22:45 között tartjuk. Vendégeink: Brasch Bence e. h. és Páder Petra, az elõadás szereplõi.

Résztvenni regisztráció után és egy bármelyik elõadásunkra szóló színházjegy felmutatásával tudtok. Regisztrálni a szinhazineveles@latinovitsszinhaz.eu címen lehet.

Várunk titeket szeretettel!
Széplaki Nóra és Szendrey Gitta, a Budaörsi Latinovits Színház színházi nevelési mûhelyének vezetõi
(Fotó: Borovi Dániel, latinovitsszinhaz.eu)

Megosztás