Még két elõadás, majd augusztusban alkotótábor gyerekeknek

2019-06-05 | Kultúra
Június 6-án az új sikerdarabot, a Vacsora öt személyre c. játszák a PostART-on (talán már nincs is jegy), de az Elektra június 7-én még elérhetõ... A Budaörsi Latinovits Színház 6-12 éves gyerekeket vár aug. 5-9-ig egy érdekes nyári színházi táborba. Részletek tovább...

Töltsd a nyarat színházban!
Idén augusztusban az általános iskolásokat várja a Budaörsi Latinovits Színház színpada!
A megújult színházi nevelési program keretében 6-12 éves gyerekek ismerkedhetnek a színházi alkotófolyamattal, annak résztvevõivel, miközben személyiségnevelõ és készségfejlesztõ drámajátékokat is kipróbálhatnak.
IDÕPONT
2019. augusztus 5-9., minden nap 9:00-18:00-ig

Helyszín: 2040 Budaörs Károly Király út 3. (Városi Ifjúsági Klub), illetve 2040 Budaörs Szabadság út 26. (Budaörsi Latinovits Színház).

Táborvezetõk: Páder Petra színésznõ, Horváth Csenge egyetemi színészhallgató, Szendrey Gitta, színházi nevelési szakember, Széplaki Nóra színházi nevelési szakember.
TÉMÁK     
augusztus 5. –  Ismerkedés a színházzal és alkotóival

augusztus 6. – Mit csinál a dramaturg? Közös meseírás, az elkészült mûvekbõl jelenetek készítése és elõadása (a meseterápia eszközeinek használatával)

augusztus 7. –  Tárgyanimáció, azaz hogyan kelti életre a tárgyakat egy bábszínész

augusztus 8. – Testtudat-fejlesztés a színházi mozgás, a kontaktmozgás alapjaival

augusztus 9. – Improvizációs színház – azaz hogyan lehet a semmibõl elõadást varázsolni?

A tábor részvételi díja 30.000 forint/fõ/hét, vagy 7000/fõ/nap, ami magában foglalja a foglalkozásokon való részvételt, a szükséges kellékeket, illetve a tábor ideje alatti napi egyszeri meleg ebédet.

A jelentkezésnek nem feltétele korábbi színházi tapasztalat, illetve ez irányú elkötelezettség, minden érdeklõdõt, aki szeretne csatlakozni a nyári szünet alatt, szeretettel várnak!

Regisztrálni a szinhazineveles@latinovitsszinhaz.eu címen lehet 2019. július 10-ig.
(Forrás: BLSZ fb-oldala)

Megosztás