A Családok Kongresszusa idén is ";homofób, kirekesztõ, oroszbarát, fasiszta" találkozó a liberálisok szerint

2019-03-31 | Magazin
 Idén Veronában rendezik meg a XIII. Családok Világkongresszusát, amelyre meghívást kapott Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelõs államtitkára is. Az eseményen többek között felszólal még Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, Lorenzo Fonta családügyi miniszter, valamint Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek párt elnöke is

. A családbarát rendezvény – mint ahogyan az várható volt – ebben az évben is nagy port kavart liberális berkekben, akik szerint mindez természetesen nem szól másról, mint a nõk és a melegek elnyomásáról, valamint a fasiszta, bigott nézetek terjesztésérõl. Hogy miért? A válasz egyszerû: a konferencia üzenete élet- és családpárti. 

A nagy sikerû eseményen több száz döntéshozó, szakértõ vitatja meg a családok helyzetét a világban és az õket körülvevõ támogatási környezet milyenségét, meglétét, fontosságát. Nem meglepetés hát, hogy a rendezvénynek élet- és családbarát üzenete van, ami a liberális berkekben szokás szerint minden szinten kiveri a biztosítékot. 2017-ben például a 444.hu blog azt állította– melyre késõbb kritika nélkül hivatkozott az RTL Klub és Index is – egyenlõségjelet kell tenni a családi értékek védelme, a nácizmus és a homofóbia között. S mindezt csak azért, mert az LMBTQ lobbiszervezetek (Mother Jones és a Southern Poverty Law Center) ezen az állásponton vannak.
PS
w

 

Megosztás