Csaknem 30 ezren látogattak ki a budaörsi haditechnikai bemutatóra

2019-05-19 | Magazin
A haditechnikai bemutató elsõ napjának programjai jelentõs tömegeket vonzottak a Budaörsi Repülõtérre. A kijelölt parkolók a 9 órai kapunyitást követõen rövid idõn belül megteltek. A Budapestrõl induló ingyenes buszjáratokat is sokan vették igénybe. A légi bemutató és a délelõtti dinamikus bemutatók a gyerekek és felnõttek körében is osztatlan sikert arattak - közölte a HM

Vasárnap is érdekes, színes programokkal és bemutatókkal várnak minden érdeklõdõt a Budaörsi Repülõtéren.

A HM viszont azt kéri, hogy akik a programok kezdetére, a légierõ látványos bemutatójára szeretnének kiérni, azok hosszabb menetidõvel számoljanak. A jelentõs gépjármûforgalom miatt a Budaörsi Repülõtér környékén torlódás alakulhat ki. A repülõtér melletti kijelölt parkolót vasárnap 8.00 órakor nyitják meg. A forgalom erõsségének függvényében a parkoló és a bejáratok felé vezetõ utat idõszakosan egyirányúsítják. Emellett a jelentõs gyalogosforgalom miatt idõszakosan a Repülõtéri utat is lezárhatják a gépjármûforgalom elõl.

A Magyar Honvédség által üzemeltetett, a rendezvényre közlekedõ ingyenes buszjáratok vasárnap 8.30-tól folyamatosan, 10 percenként indulnak az Etele térrõl és a Széll Kálmán térrõl – közölte a HM.

mti-Mónus Márton
w

Megosztás