Egy elegáns úr

2019-05-07 | Magazin
Harmonikus megjelenés, hibátlan modor. Õ Rozsda. Ma már nyoma sincs hányatott múltjának, a nyakába évekkel ezelõtt mélyen belevágott, majd kimûtött nyakörvnek. Ez a tekintélyes erejû kutya csak egy laza hámot visel, de meg sem fordul a fejében, hogy visszaéljen a helyzettel, nyugodt, õszinte sétapartner. A többi kutya társaságát nem keresi.

Hosszú idõn keresztül csak kevesek vihették ki, de mára már ez a múlté. Még mindig fõleg a tapasztaltabb önkéntesek mozgatják, de egyre többen viszik ki. Az élmények vele pedig mindig pozitívak, Rozsda intelligens, együttmûködõ, komoly kutya, aki legalább annyi észrevétlen iránymutatást, kedvességet ad, mint amennyit kap.

Minden menhelyen akad valaki, aki a legrégebben él rácsok mögött. Igen, nálunk Rozsda a rangidõs, már több mint három éve várja a gazdáját. Noha ezalatt személyisége egyre vidámabb és felszabadultabb lett, õ egy komoly kutya, a hozzá való embertárssal.

Akinek valamiért ismerõs a leírás, jöjjön, látogassa meg, hátha már régen egymáshoz tartoznak, csak eddig még ne tudtak róla…

http://www.budaorsiallatmenhely.hu/pet/rozsda-2/

Bõvebb információt Rozsdáról, a Budaörsi Állatmenhelyen személyesen, vagy az alábbi telefonszámon:  +36706016700 lehet kérni

 

Megosztás