Futóbolond

2019-04-16 | Magazin
Errõl semmiképpen nincsen szó, csak egy nyugdíjas hölgy majdnem "átlagos" napját mutatjuk be. Mindez Budaörsön történt, aki az utcanevekrõl nem ismerné fel...

"Elsõ utam az unokáimhoz vezetett. Elvittem õket az iskolába. Visszafele útba ejtettem a postát, befizettem a csekkeket. Onnan a Heimatmuseumba mentem egy kiadványért. Hazamentem, tettem-vettem.  Kora délután szerkesztõségi ülésen vettem részt. Onnan felkutyagoltam a fiamékhoz a Kõhegyre, egy CD átmásolása végett. Úgy gondoltam, hogy jót tesz egy kis séta, ezért gyalog elmentem a kertbarát-elnökünkhöz néhány tüskétlen szederhajtásért a Vas utcába. A növényeknek úgy jó, ha minél elõbb földbe kerülnek, ezért busszal leutaztam a Domb utcáról nyíló kertembe és cipõváltás után szaporán elültettem õket. Már csak egy feladatom volt. Aláírni egy meghatalmazást az egyik egyesületemben. Este még dolgoztam egy kicsit a neten."

Idáig a beszámoló – és még egy e-mail, amit este kaptam tõle:
"Most értem haza, a Kõhegyrõl elgyalogoltam a Starentanz kápolnáig, onnan busszal a kertbe, elültettem a töveket…..csak egy kicsit essen még az esõ."

Szerencsére mindez egy napsütéses tavaszi napon történt, így a séta és a kerti munkák igazán jókor kerültek sorra. 
SzK


 

Megosztás