Hódfarkú Mici

2019-05-15 | Magazin
Finom angóranyúl bunda, Marilyn Monroe szerû mandula vágású szemek, szépség pötty a száj mellett, viccesen rövid és tömött farkinca, ami valószínûleg egy sérülés miatt lehet ilyen rövid. Elég érdekes kombináció ez így ebbe a bársonytalpúba bújtatva, de szerintünk igazán jól sikerült össze-mixelni a természetnek.

Kedves, nyugodt macska, aki gyerekekkel és cicákkal is jól kijön. A simogatás nagy kedvence, pár másodperc után felborul és dorombolva hentereg. A karomvágás egy dorombolós nézelõdés vele, könnyen kezelhetõ, így akár elsõ cicának is jó választás lehet.

Olyan csajosan játszik, ideiglenes befogadója arcára rendszeresen mosolyt csal, azzal, ahogy a zsinórt és az aktuális játékokat a mancsával ütögeti, épp csak a szemét nem csukja be közben.

Imádja a hasát, így figyelni kell az adagokra. Kitartóan és türelmesen néz, ha eszel, tudjátok, olyan cica módra, úgy, hogy ne tudj ellenállni.

Mici, két év körüli ivartalanított, igazi kis hölgy, aki jelenleg ideiglenes befogadónál lakik, egyeztetést követõen nála látogatható meg.

Segítsetek végleges otthont találni neki, hogy ideiglenes befogadónk újabb cicának tudjon átmeneti otthont nyújtani. Óriási lehetõség ez a cicáknak és a menhelynek is.

Hívjátok Zsófit a +36-20-4625791 telefonszámon, ha szeretnétek megismerkedni Micivel.

 

Megosztás