Hosszú farsangunk van az idén, két hónap!

2019-01-21 | Magazin
Már biztosan mindenki tudja, mitõl függ a farsangi idõszak hossza: ahány nap van vízkereszttõl (január 6) hamvazó szerdáig. 2019-ben hamvazó szerda március 6-ra esik... Nézzük, mit kínálnak a budaörsi helyszínek egy kis farsangi kikapcsolódásra, mókázásra?

Folyamatosan gyûjtjük az új információkat, hol és mikor lesz Budaörsön farsangi koncert vagy mulatság. A már meghirdetett idõpontok:

Február 9-én du. 4 órakor kezdõdik a hagyományos sváb batyusbál (Binkerlball) a JMMH-ban A zenét a Zwickl Kapelle biztosítja. Mindenki hozzon egy kis finomságot, lehetõleg batyuban!

Kollektív Farsangi Glamparty a PostART-on
Idõpontja szintén 2019. február 9. 18:00-21:00

A Kollektív Alternatív Zenemûhely félévzáró koncertje, amelyen minden Kollektív zenekar fellép. A farsanghoz kapcsolódva a jelszó: 80-as évek, glam metál! Õrület lesz! A belépés ingyenes.

– Aznap, február 9-én a Budaörsi Pro Musica Kórus is megtartja farsangi bálját a Budaörsi 1. Számú Általános Iskola aulájában.
A bál fõvédnöke: Wittinghoff Tamás polgármester
Az est háziasszonya: Zahorán Adrienne
A színvonalas zenérõl a Markó Gemini band gondoskodik.
Éjfélkor tombola!
Vacsora menü: szürkemarha májpástétom, hidegtál göngyölt húsokkal, majonézes salátával.
Érkezés 19.00 órától.
Belépõjegy vacsorával, 4800 Ft-os áron megvásárolható munkanapokon 13.00-18.00 óra között a Polgárok Házában (Budaörs, Budapesti út 54.) február 5-ig, vagy érdeklõdjön telefonon: +36 20 313 0101
www.promusicabudaors.hu

Február 16-án és 23-án is a farsang a téma a Városi Régészeti Kiállítás termeiben: elõször farsangi maszkokat készíthetnek a gyerekek reggel 10 órától, majd a következõ szombaton lesz a nagy farsangi mulatság szalmabábu-égetéssel, finom falatokkal.

Február 24-én  StarDust Musical Farsangi Gála(Gyerekektõl nem csak gyerekeknek) a JMMH-ban

A StarDust Musical and Dance növendékeinek farsangi gálamûsora. A gála elsõ felében a gyerekek ismert musical és rajzfilm slágereket adnak elõ, majd a Dzsungel könyve címû zenés játékból látható egy keresztmetszet! Az elõadáson fellépnek a Henibalett Fairy Dance ovis és kisiskolás növendékei is!
Idõpont: 2019. február 24. 18:00

A római katolikus egyházközség farsangi bálja – kicsiknek és nagyoknak – március 2-án, szombaton lesz a PostARt-on. Részletek késõbb!

A legnagyobb móka, ha be is öltözünk valamilyen saját magunk készítette vagy kölcsönzött jelmezbe!

Jelmezek széles választékát találjuk a budaörsi Jelmeztárban:

2040 Budaörs, Szabadság út 24.
Tel: +3620 934 7854
E-mail: info@standupwear.hu
https://budaorsi-jelmeztar-standupwear-kft.business.site/

(A képen: a 2018-as katolikus farsangi bál kis résztvevõi)

Megosztás