Meleg gyûlöletfélóra és szituációs gyakorlat a Kossuth téren

2019-05-19 | Magazin
A homofóbia-elleni küzdelem világnapjának másnapján üldözött sorsukra ébredtek a legkülönbözõbb, kizárólag csak betûkkel körbeírható identitások, hogy hányattatott sorsuk felett a Kossuth téren kiabáljanak és affektáljanak egymásnak  

A JOGSZÛKÍTÉS MIATTI HISZTIVEL CSAK JOGOT AKARNAK BÕVÍTENI

Az emberi jogi katalógus gyorsabban és durvábban hízik, mint egy átlag feminista. A beszédek során hamar kiderült, szó nincs arról, hogy õket (az identitásukat jelölõ betûket) bármitõl meg akarná fosztani a hatalom, azért gyûltek össze, mert további jogokat követelnek. Az örökbefogadás intézményével ma kizárólag házaspárok élhetnek az alaptörvény, a hagyomány, a keresztényi értékrend és a józan belátás következtében, ami régóta csípi a materiális javak helyett az ezúttal magát életet újraosztani kívánó posztmarxista kommunisták és a mellettük a hasznos idióták szerepét betöltõ, figyelemre és különleges elbánásra áhítozó szexuális kisebbségek szemét. Mindezt persze az angolszász világból jól ismert, érzelmekre és passzív jóindulatra játszó szenvelgéssel megerõsítve.

GYÛLÖLÜNK MINDENKIT!

A szónokok nem csak arról beszéltek, hogy mennyire vágyják a gyereket (nem vagyunk homofób ellendrukkerek, sok sikert kívánunk a természetes fogantatáshoz), hanem arról is, hogy mennyire gyûlölnek mindenkit. Mindenkit, aki ún. normális, de legalábbis fideszes. Hozzájuk képest a Fradi B-közép egy szeretetközösség, vannak õk, és vannak a kirekesztõ, elnyomó, erõszakos, „genderideológia-pánik” betegségét terjesztõ, rasszista, feleségverõ gyerekgyilkosok, akik – Kövér Lászlóhoz és Gulyás Gergelyhez hasonlóan – „nem érdemelnek irgalmat”.

forrás:PS-Ambrózy Áron
w

Megosztás