Szír migráns randalírozott a 6-os villamoson

2019-04-18 | Magazin
Szerdán délután egy agresszívan viselkedõ szír férfi okozott riadalmat a 6-os villamoson: a Nyugati térnél elõbb kirúgta a villamos egyik ablakát, majd egy másikat is megrongált. A dühöngõ migránst végül egy fegyõr segítségével elfogták a rendõrök.

Több utas is nagyon megijedt, amikor egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának közleménye szerint a kiérkezõ rendõrök a Fõvárosi Büntetés-végrehajtási Intézet századosának segítségével fogták el szír állampolgárságú elkövetõt, a 24 éves T. Adelt.

A szolgálatban lévõ  Horváth Ferenc százados éppen a Nyugati pályaudvar villamosmegállójában található keresztezõdésnél várt a közlekedési lámpa zöld jelzésére,amikor a rabszállítóból durranásszerû zajra lett figyelmes, ekkor rúgta ki a férfi a villamos ablakát.

Észrevette azt is, hogy a férfi elindul a villamostól az úton át, akit egy civil ruhás szolgálaton kívüli rendõr próbál feltartóztatni. Azonnal kiugrott a rabszállítóból – amely fogvatartottat nem szállított – és a rendõr segítségére sietett, együtt tartóztatták fel a menekülõ randalírozót – írja az Origo.

w

Megosztás