Tanácsadás KATA-s vállalkozóknak a Városházán

2022-08-23 | Közélet
Augusztus 25-én 15.00 órakor szervezi meg az önkormányzat a következő szakmai előadást KATA-s vállalkozók részére a Városházán.

A júliusban elfogadott KATA törvény módosítás jelentős változásokat tartalmaz: a jelenlegi KATA adóalanyiság 2022. augusztus 31-el megszűnik és 2022. szeptember 1-től egy lényegesebben szűkebb kör választhatja az új KATA adózási formát.

Az önkormányzat a budaörsi kisadózókat ingyenes szakmai konzultációk megszervezésével támogatja. Célja, hogy az érintettek hiteles és mindenre kiterjedő ismeretanyagot szerezzenek az ellőttük álló, életminőségüket jelentős mértékben befolyásoló döntések meghozatalához.

A tanácsadást a témakörben elméletileg és gyakorlatilag felkészült, a gyakorlatban is praktizáló okleveles könyvvizsgáló tartja.

Az augusztus 17-i alkalommal az adószakértő mellett egy jogász is részt vett az előadáson és válaszolt a felmerülő, jogi vonatkozású kérdésekre. Továbbra is lehetőség nyílik konzultálni a jogásszal, csütörtök délelőttönként a Telekuckóban. Az ingyenes konzultációra a 06/23 414-446 telefonszámon lehet bejelentkezni.

További információ a jogi tanácsadásról: http://www.telekucko.hu/tanacsadas.html

Az augusztus 25-i előadás és konzultáció helyszíne a Budaörsi Polgármesteri Hivatal II. emeleti nagyterme (2040. Budaörs, Szabadság út 134.).

Megosztás