Új év, új vezetés, új tervek, de a régi lelkesedés a budaörsi kertbarátoknál

2024-01-25 | Budaörs
Eredményeit tekintve a Budaörsi Kertbarátok dr. Luntz Ottokár Egyesülete az egyik legaktívabb civil szerveződés a városban, hiszen számos rendezvénnyel, közösségi munkával hozzájárulnak a város értékeihez.

Bár átmeneti időszakban csak mint baráti kör működtek a kertbarátok, és így több évig önkormányzati támogatást nem vettek igénybe, (különösen a Covid járvány idején), most azonban újra egyesületként kívánnak működni, és olyan nívós rendezvényeket szervezni, amelyek tovább növelik hírnevüket, és gazdagítják a város civil életét.

Az eddigi elnök Baráthné Bátai Beatrix több, mint 18 évig vezette az egyesületet. Most az Országos Kertbarát Szövetség a Pest-vármegyében működő körök és egyesületek elnöke, így a budaörsi kertbarátok új elnököt választottak Simon László személyében. Az eddigi elnök munkájának elismerésére az Örökös Tiszteletbeli Elnök titulust javasolták. Elnökhelyettes továbbra is Nagy Sándor Lászlóné lesz, az egyesület titkára pedig Kucsera Ilona.

A január 31-én szerdán 16 órakor a Jókai Művelődési Házba szervezett összejövetelükön szeretettel várják azokat, akik csatlakozni szeretnének az egyesülethez és támogatni kívánják a munkájukat. Az itt elfogadott munkatervet a Minalunk.hu online oldalon februárban közreadjuk, és folyamatosan tájékoztatjuk a budaörsieket a kertbarát rendezvényekről.

kertbarátok

Megosztás