Új év, új tervek a Bobák Klubban

2023-01-09 | Budaörs
A beköszöntött újesztendő januárjának kilencedik napján a szokásos klubnapon, hétfőn találkoztak a Bobák klub tagjai. Szép számmal jöttek el a januári tavaszban, a szakadó esőben, jókedvük azonban töretlen volt, amit a pezsgőbontás és koccintás csak fokozott.

Jól esett a kellemes társaságban kicserélni az élményeket, elmesélni, hogyan teltek el az ünnepek és ki hol töltötte  a szilvesztert. A klubból többen utaztak el csoportosan Hódmezővásárhelyre, ahol egy  szállodában volt megtartva a szilveszteri vacsora és bál, majd tartalmas városlátogatáson vettek részt úgy Hódmezővásárhelyen, mint a közeli Szegeden.

Az idei tervekről is szó esett, amelyek megvalósítása még várat magára. Sok a tennivaló az utazások megszervezésével,de hamarosan a tagok elé kerül a végleges terv. Elnézve az ajánlatokat, biztatónak tűnik az  első fél év. Lesznek kastélylátogatások, pl. Martonvásár és Fehérvárcsurgó, Dég Festetics kastély, Ozorán Ozorai Pipó vára, majd Posta Palota, Orchidea farm Kaposszekcső, Gunaras gyógyfürdő, Cserkeszőlő gyógyfürdő, Operaház vagy a Gresham Palota megtekintése

Sok szép kecsegtető program vár megvalósításra, melyhez sok sikert és egészséget kívántak egymásnak a jelenlévők és természetesen, mint az ilyenkor lenni szokott, Boldog Újesztendőt .

Major Edit

Megosztás