Újra együtt

2019-09-10 | Budaörs
A Bobák Klub tagjai a hosszú nyár után újból találkoztak. Jó étellel és itallal ünnepelték az ősz kezdetét, amely mellől a muzsika sem hiányzott. A mellékelt fotón a szorgos asszonyok társaságában  Jelen Károly klubvezető látható

Sajnos lassan vége van a nyárnak, de vigasztaló hogy az ősz kezdetekor beindul a klubélet itt Budaörsön. 2019 szeptember 10-én a Bobák Klub tartotta zenés vacsoradélutánját a Nyugdíjas házban.

A Nyugdíjas ház remek jól felszerelt konyhája is rendelkezésre állt, ahol a vállalkozó asszonyok székelykáposztát főztek, szorgoskodtak, hogy időben tálalhassák a finomra sikerült gőzölgő ételt, mellékelve fehér és vörösbort és kezdetnek kontyalávaló pálinkát. De hogy a hangulat még jobb legyen zenészeket is hívtak, akik ha nem is záróráig, de 18 óráig húzták a talp alá valót.

A rendezvény meghívott vendége Wittinghoff Tamás polgármester volt, aki röviden üdvözölte az egybegyűlt tagokat említést téve arról,  hogy ez az ősz a Önkormányzati választások ideje, ahol számít a klubtagok támogatására. Jelen Károly Klubvezető rövid beszámolót tartott megemlítve az Ön kormányzat egy millió forintos támogatását, amelyet a klub ebben az évben is elkönyvelhetett a működéséhez.

A rendezvényen megjelentek a Gazdakör képviselői és a Városi Klub klubvezetője is , akik kötetlen beszélgetés mellett szintén részt vettek a jól sikerült rendezvényen.

Major Edit

Fotó:wein

Megosztás