Wittinghoff független polgármestersége csak átverés avagy hátha leesik valami az asztalról

2021-08-27 | Budaörs
Most, hogy nemrég véget ért a Kékszalag és Budaörs vöröseskék polgármestere, a rossz idő miatt, kikötötte a 240-es busznál is hosszabb hajóját a Balatonparton, úgy döntött , hogy kiveszi részét kicsit a balos előválasztásból.

Sokszor bebizonyosodott már, hogy Wittinghoff Tamás, Budaörs álfüggetlen polgármestere, rendre becsapja a budaörsieket azzal, hogy a függetlenség álcájába bújik, miközben nyíltan támogatja a gyurcsányista baloldal hatalmi törekvéseit.

A napokban a budaörsi buszvégállomáson tartott az egyik baloldali szereplő aláírásgyűjtést, ahová a „független” polgármester is elkísérte. A közösségi médiában megjelent videójuk szerint Wittinghoff is részt vesz az előválasztáson, hiszen a videóban elmondja, hogy a megjelent hölgyet és Gyurcsány kesztyűbábját, Karácsony Gergelyt támogatja a Gyurcsány-showban.

Nos, hát ezt jelenti nála a függetlenség? Igaz, ami igaz, az elmúlt időszakban sokszor tanújelét adta már baloldali elköteleződésének. Emlékezzünk csak arra, hogy a baloldali pártokból verbuvált képviselőivel több millió forintot szavaztatott meg a Transparency International nevű baloldalt támogató álcivil szervezetnek (erre van pénz).

Persze Wittinghoffnak mindent lehet. Arról beszél a fent említett videóban, hogy végletekig megosztott az ország és ezen változtatni kell. Itt meg kell állnunk egy pillanatra, hiszen ő volt az, aki a 2019-es választásokat követően farkast kiáltott, és bűncselekmények elkövetésével vádolta a helyi Fidesz-KDNP képviselőit.

Ahogyan lenni szokott, az állításokról kiderült – a rendőrségi vizsgálatokat, illetve a bírósági eljárást követően -, hogy totális hazugság. Ugyanakkor erre a hazugságra hivatkozva nem engedte be, például a BTG Kft. felügyelőbizottságába a jobboldali képviselőket, ezzel egy zártkörű klubbá alakítva a felügyelőszervet, saját kénye-kedvére. Ez aztán az általa oly sokat emlegetett demokrácia!

Természetesen bocsánatot nem kért, de ezt már megszokhattuk. Újabban már attól sem riad vissza, hogy nyíltan vádolja a rendőrséget is törvénytelenségek elkövetésével, mert nem neki kedves határozatot hozott egy ügyben.

A fent említett történések bizony tények. Csak az a kérdés, hogy a budaörsieket meddig lehet még etetni ezzel a baloldali cukormázba bújtatott korrupt és alantas balraáttal.
N.T.

Megosztás