Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Boksz a legkisebbekért

2019.06.08. @ 18:00 - 21:00

Jótékonysági boksz-, MMA- és K1 gálamérkõzést szervez a Nagyok A Kicsikért Alapítvány, valamint a Predator SE, amelynek bevételével a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház koraszülött osztályát támogatják majd. A nagyszabású estet június 8-án, szombaton 18.00 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban tartják.

Nemes ügy mögé állt a Predator SE, hiszen a Nagyok A Kicsikért Alapítvánnyal június 8-án, szombaton közösen szerveznek jótékonysági gálaestet, amelynek teljes bevételével a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház koraszülött osztályát támogatják majd.

Az est folyamán MMA, ökölvívó, K1 és kempo mérkõzéseket rendeznek. A szorítóba lépõk között több székesfehérvárit is találunk: Gábor Péter, Gáncs Ferenc, Szinável Sándor – csak néhány név a kesztyûzõk közül. Mellettük még számos országosan ismert sportolót is láthat majd a közönség.

Az ingyenes rendezvénynek az Alba Regia Sportcsarnok ad otthont, ahol a nézõknek lehetõségük lesz a kihelyezett perselyekbe dobni adományaikat. A szervezõk ezzel kettõs célt szolgálnak: egyrészt szeretnének minél szélesebb körnek betekintést engedni a küzdõsport világába, ugyanakkor azt is szeretnék megmutatni, hogy nincs olyan, hogy túl kevés adomány, hiszen minden forint számít

A rendezvényre minden érdeklõdõt és adakozni vágyót szeretettel várnak!

OKK Fehérvár

Részletek

Dátum:
2019.06.08.
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény kategória: