Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bye Summer! 2019

2019.08.29. @ 19:30 - 21:00

(Fotó:OKK Fehérvár)

A Bye Summer! programmal ér véget Székesfehérvár nyári kulturális rendezvénysorozata. A nyárzáró, tanévindító esemény idén két napon kínál látni- és hallanivalót: a Neoton Família Sztárjainak koncertje után az első fehérvári videós napon a legkedveltebb tartalomszolgáltatókkal találkozhat a közönség a Zichy-színpadon.

A Bye Summer! programot tavaly rendezték meg először a városban, nagy sikerrel. A tanév indulása előtt ebben az évben „bővített kiadással” jelentkezik a rendezvény.  Elsőként egy legendás csapat, a Neoton Família Sztárjai produkció érkezik a Zichy-színpadra: augusztus 29-én, csütörtökön 19.30 órakor kezdődik a koncert, amelyen az idősebb és a fiatalabb korosztály által is ismert és kedvelt dalok hangoznak el. A évről évre megújuló produkciót 2005 óta hallhatja a közönség, a műsorban jól ismert, nagy slágerek szólalnak meg áthangszerelve.

Augusztus 31-én, szombaton 12 és 19 óra között az első fehérvári videós napra, YouTuber találkozóra várják a közönséget szórakoztató programokkal, színpadi beszélgetésekkel, sport/gaming bemutatókkal, tematikus kvízjátékokkal. A legkedveltebb, már itthon is több százezres rajongó táborral bíró vídeósok – akik természetesen a Facebook-on, az Instagramon is jelen vannak – a fiatalok körében legalább olyan sztárok, mint az idősebb korosztály számára például a színészek, ezért is szerveznek most Székesfehérváron olyan alkalmat, ahol személyesen is lehet velük találkozni, beszélgetni, közös fotót készíteni.

Székesfehérvár Önkormányzata szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Bye Summer! nyárzáró rendezvény programjaira!

OKK Fehérvár

 

Details

Date:
2019.08.29.
Time:
19:30 - 21:00
Event Category: