Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cerbona Fehérvár Futófesztivál

2019.07.07. @ 17:30 - 20:20

Július 7-én, vasárnap rendezik meg Székesfehérváron a Cerbona Fehérvár Futófesztivált. A Bregyó-közben már kora délutántól zajlanak a programok, a félmaraton pedig este fél hatkor indul. A versenyhez kapcsolódóan forgalomkorlátozásokra is számítani kell.

Vasárnap immár ötödik alkalommal állhatnak rajthoz a vállalkozó kedvû futók a Cerbona Fehérvár Futófesztiválon. Az eseményre – a szervezõ Alba Triatlon SE tájékoztatása szerint – körülbelül ezer sportoló érkezik majd. A verseny tervezett rajtja 17.30 óra, az utolsó célba érkezõ valamivel 20.00 óra után várható.

A Ligetsor végi körforgalomtól a Bregyó Sportcentrumig tartó útszakaszt vasárnap 10 órától zárják le a programokhoz kapcsolódóan, a parkolóterületet pedig már szombaton 16 órától nem lehet használni a Bregyó köznél. A félmaratonhoz kapcsolódóan vasárnap 17.00 és 21.00 óra között kell forgalomkorlátozásra számítani. A verseny útvonala: Bregyó köz – Malom utca – Zichy Liget (Móri út felöl kerülve) – Várkörút – Rákóczi utca (elsõ körforgalomig és vissza) – Várkörút (Budai útig, majd vissza) – Mátyás király körút – Fõ utca – Városház tér – Liszt Ferenc utca – Mátyás király körút – Zichy liget (ügyvédsor) – Mészöly Géza utca – Ligetsor – Bregyó köz.

A részletes program a szervezõk közösségi oldalán megtalálható:
https://www.facebook.com/cepfelmaraton/

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.07.07.
Time:
17:30 - 20:20
Event Category: