Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Családi nap az Öreghegyen

2019.09.22. @ 10:00 - 16:00

Családi napot és futballtornát szervez az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Túrózsáki utcai szabadidőparkban szeptember 22-én, vasárnap 10 órától a közösségfejlesztés jegyében. A programra várják a kicsiket és nagyokat. A rendezvény részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be Domokos Tamás, az alapítvány kuratóriumi tagja, valamint Östör Annamária, Deák Lajosné és Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselők a Családi nap helyszínén, a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétánynál.

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért számára fontos a közösségfejlesztés, amelyet a családok megszólításával szeretne elérni Székesfehérváron. Igazi kikapcsolódást ígérnek a programok, amelyekről Domokos Tamás adott tájékoztatást. Mint mondta, ma már egyre gyakoribbak az „egyszemélyes közösségek”, ezen szeretnének változtatni a sport és különösen a családi sportprogram által, ami ehhez nagyon jó eszközt jelent.

Deák Lajosné, Horváth Miklós Csaba és Östör Annamária önkormányzati képviselők a mai sajtótájékoztatón elmondták, hogy az Aszalvölgyben megvalósult nagyszabású fejlesztésnek köszönhetően nagyon sokan használják mindennap a Túrózsáki úti szabadidőparkot. A környéken élőket és minden sportolni vágyót arra bíztattak, vegyenek részt a jövő heti eseményen. A rendezvény ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött.

A Családi napra a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétánynál 2019. szeptember 22-én, vasárnap 10 órától várják a focizni vágyókat és a családokat. A programon kispályás villámtornára invitálják a városrész lakóit 5+1-es csapatfelállásban. Jelentkezni Karakó Katalinnál lehet a +3630/617-3292-es telefonszámon és a foci.szfv.kupa@gmail.com   e-mailcímen csapatnév megadásával. A rendezvényre nemcsak a focistákat várják, hanem családjaikat is arcfestéssel, népi játszóházzal, bohóccal és kézműves foglalkozásokkal.

 

OKK Fehérvár

 

Details

Date:
2019.09.22.
Time:
10:00 - 16:00
Event Category: