Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kákics együttes

2019.02.10. @ 18:00 - 19:00

Ecuadorba indul koncertkörútra február közepén a Kákics együttes. A zenekar a Hajts kocsisom szép hazámon, Nagy-Magyarországon át címû összeállítással készül Dél-Amerikába. A mûsort még az utazás elõtt megismerheti a székesfehérvári közönség február 10-én, vasárnap este a Városházán.

Megjöttek a bonciások; Szélrõl legeljetek; Egy szem búza, két szem rozs; Táncolj kecske, ne állj meg!; Derék gyerek a prücsök – csak néhány azon dalok közül, melyeket beválogatott vadonatúj mûsorába a Kákics együttes. A többek között csángó, rábaközi, széki, moldvai, felcsíki és mezõségi dallamokat bemutató összeállítással a dél-amerikai Ecuadorba indul koncertkörútra a Kákics együttes.

A zenekar itthon is kinyitja a vándorbatyuját és szabadjára engedi a kedves dallamokat és táncokat a székesfehérváriak örömére. A Hajts kocsisom szép hazámon, Nagy-Magyarországon át címû mûsort 2019. február 10-én, vasárnap 18.00 órától ismerheti meg a közönség a Városháza Dísztermében. Szeretettel várnak minden érdeklõdõt, a belépés díjtalan.

OKK Fehérvár

Részletek

Dátum:
2019.02.10.
Időpont:
18:00 - 19:00
Esemény kategória: