Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

La passione

2019.07.11. @ 19:30 - 20:30

Elkezdõdött az Alba Regia Szimfonikus Zenekar évek óta népszerû, nyári, négyrészes templomi koncertsorozata, a Harmonia Albensis. A második hangversenyen, június 11-én 19.30 órától Haydn: 49. „La passione” szimfóniáját, valamint Schubert: Három dal és G-dúr miséjét hallhatja a közönség – az elõadáson Miklósa Erika operaénekes is közremûködik.

A Harmonia Albensis második hangversenyét a Szent Sebestyén-templomban tartják július 11-én, csütörtökön 19.30 órától. A La passione címû esten Haydn: 49. szimfóniája, Scubert: Hálom dala (Nacht und Träume – Az éj, s az álmok, Die Forelle – A pisztráng, Gretchen am Spinnrade – Margit a rokkánál), valamint Schubert: G-dúr miséje csendül majd fel. Az eseten közremûködik: Miklósa Erika – szoprán, Csapó József – tenor, Najbauer Lóránt – basszus, az Alba Regia Vegyeskar – karnagy: Kneifel Imre, az Ars Musica Vegyeskar – karnagy: Szabó Adrienn, a Primavera Kórus – karnagy: Horányi Ottilia, a Vox Mirabilis Kamarakórus – karnagy: Zemlényi Katica, vezényel Dubóczky Gergely karmester.

A sorozat harmadik koncertjét július 18-án, csütörtökön 20.00 órától a II. János Pál pápa téren tartják, Õs-operák címmel.

A koncertekre jegyet váltani a Fehérvári Jegyirodában, a Vörösmarty Színházban, a zenekar jegyirodájában, valamint a www.arso.hu oldalon lehet.

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.07.11.
Time:
19:30 - 20:30
Event Category: