Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Megáll az idõd – Lassíts és alkoss a képtárban!

2019.03.09. @ 10:00 - 13:00

A Borgica Textilékszer megálmodója, Jávorfi-Bognár Ágnes lesz a március 9-én induló új kreatív alkotósorozat elsõ vendége. Az Új Magyar Képtárban szombaton 10 órára várják az újrahasznosítás jegyében szívesen alkotó felnõtteket.

Megáll az idõd címmel kreatív alkotósorozat indul március 9-én, szombaton. A Szent István Király Múzeum Megyeház utcai épületében felnõtteknek szól az új program a „slow living‟ (lassú élet; az ‘itt és most’ megélése, lazítás, minõségi idõ) és az újrahasznosítás jegyében.

Minden hónap második szombatján kreatív énidõt és profi szakembereket biztosítanak az Új Magyar Képtárban alkotni vágyóknak. Halk zene és csacsogás mellett készülnek majd a saját készítésû, egyedi alkotások, amelyeket büszkén viselhetnek magukon alkotóik.

Az elsõ vendég Jávorfi-Bognár Ágnes, a Borgica Textilékszer megálmodója lesz. A textilékszer-készítõ workshopon a résztvevõk megtanulhatják a pólófonal-készítés technikáját, az alapfonásokat és a csomózásokat. A szükséges anyagot a szivárvány minden színében Borgica biztosítja, az ékszerkészítéshez szükséges eszközöket szintén!

A workshop ára: 4500 Ft/fõ. Idõtartama 3 óra, ez alatt mindenki annyi ékszert készíthet, amennyit csak szeretne. A részvétel regisztrációhoz kötött, és a regisztráció a részvételi díj befizetése után válik érvényessé. Regisztrálni lehet: a bognar.agi@hotmail.com email-címen, a +36 70 414 83 25 telefonszámon,vagy a facebook.com/borgicadesign oldalán privát üzenetben.

Minden érdeklõdõt szeretettel várnak!

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.03.09.
Time:
10:00 - 13:00
Event Category: