Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nõnapi programkavalkád a Civil Központban

2019.03.08. @ 16:30 - 20:00

Holisztikusfitnesz-bemutató, életmód-tanácsadás, fotókiállítás, smink és ékszerek – igazi csajos délutánt ígér a Nõbõl vagyok, vállalom címû nõnapi program a Civil Központban.

Nõbõl vagyok, vállalom címmel nõnapi kikapcsolódásra várják a barátnõket, az anyukákat és a lányokat, a nagymamákat, a szomszédasszonyokat és a kolléganõket. A csajos délutánból nem hiányozhat a sminktanácsadás, az ékszerkészítés és -vásár vagy más termékbemutatók – a Fehérvári Civil Központban március 8-án, pénteken 16.30 órától.

A rendezvény Talai Valéria fotómûvész kiállításának megnyitójával kezdõdik, majd 17.30-tól Nia-bemutató lesz. A holisztikus fitnesz tánc és mezítlábas öngyógyítás egyben, ami hat a testünkre, szellemünkre, érzelmeinkre és lelkünkre egyaránt: „A Nia olyan, mint a csokoládé. Nem lehet szavakkal leírni. Bele kell kóstolni.”

Lippai Marianna blogger, közszereplõ nevét sokan ismerik: az ÉLETKEdv alapítója saját családi tragédiájából, a kislánya halálához kapcsolódó nehéz idõszakból merített erõt ahhoz, hogy új életet kezdve mások boldogságát segítse. A Nõ akkor igazán szép, ha a lelke boldog és ép címû életmód-tanácsadás 18 órakor kezdõdik. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött (név és e-mail cím megadásával az alábbi elérhetõségen: bognar.eva@echomail.hu).

A rendezvény ideje alatt gyermekfelületet biztosítanak. További részletek a https://www.facebook.com/events/791792484520323/?active_tab=about oldalon olvashatók.

OKK Fehérvár

Részletek

Dátum:
2019.03.08.
Időpont:
16:30 - 20:00
Esemény kategória: