Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nyílt napot rendeznek a méhekkel gyógyító Apiterápiás Házban

2019.05.18. @ 10:00 - 18:00

Nyílt napot rendeznek május 18-án, szombaton a méhek gyógyító erejét alkalmazó fehérvári Apiterápiás Házban. Az egész napos program keretében ingyenesen lehet kipróbálni a speciális, õsidõk óta alkalmazott módszert, de lesz mézkóstolás és kiállítás régi méhészeti eszközökbõl.

Az apiterápia a méhek által elõállított anyagok gyógyító célú felhasználását jelenti, õsidõk óta alkalmazzák megelõzésre és egyes betegségek kezelésére egyaránt. A felhasznált méhészeti termékek koncentráltan tartalmazzák a növények hatóanyagait, ezáltal nagy mennyiségben biztosítják a szervezet mûködéséhez szükséges létfontosságú anyagokat. Rendszeres fogyasztásuk segíti az egészség megõrzését és az immunrendszer erõsödését.

A székesfehérvári Apiterápiás Ház nyílt napja május 18-án, szombaton 10 és 18 óra között várja az érdeklõdõket. Ismerkedhetünk az apiterápiával, a méhek titokzatos világával, díjmentesen lehet kipróbálni a gyógyító kezelést, de lesz mézkóstolás, mézmustra és kiállítás régi, hagyományos méhészeti eszközökbõl. A program díszvendége Dr. Körmendy-Rácz János, a Magyar Apiterápiás Társaság elnöke, a Nemzetközi Apiterápia Szövetség alelnöke.

Az Apiterápiás Ház a Béla utca utolsó épülete, amely Székesfehérvár külterületén, az Iszkaszentgyörgyi út irányából közelíthetõ meg. Szeretettel várnak minden érdeklõdõt!

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.05.18.
Time:
10:00 - 18:00
Event Category: