Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RAGYOGÁS – meseszép gyöngyékszerekbõl nyílik kiállítás a Köfém Mûvelõdési Házban

2019.05.16. @ 17:00 - 2019.06.06. @ 18:00

Ragyogás címmel nyílik kiállítás Swarovski gyöngyök felhasználásával készült, meseszép ékszerekbõl május 16-án, csütörtökön a Köfém Mûvelõdési Házban. Ez lesz a székesfehérvári alkotó, Bita-Simon Erika bemutatkozó tárlata. A Fehérvári Kézmûvesek Egyesülete tagjának munkáit három héten át láthatjuk.

Bita-Simon Erika gyerekkora óta foglalkozik gyöngyfûzéssel. Hobbiját hosszú évek alatt, saját fantáziája és maga által kidolgozott technikák alapján fejlesztette. 2007-ben merült el alaposabban a gyöngyök világában, fõként ékszereket, hajbavalókat készít többek között Swarovski kristályok, gyöngyök felhasználásával. Néhány éve tagja a Fehérvári Kézmûvesek Egyesületének.

Divatbemutatókon, versenyeken, társkiállításokon már szerepeltek a mûvei, de a mostani lesz az elsõ saját tárlata, amely május 16-án, csütörtökön 17.00 órakor nyílik a Köfém Mûvelõdési Házban. A RAGYOGÁS címû kiállításon láthatunk rangos hazai és nemzetközi versenyekre készült alkalmi és hétköznapi viseleteket, nyakláncokat, nyakékeket, fülbevalókat, karkötõket, esküvõi szetteket és hajdíszeket, de lesznek karácsonyi díszek is. Vannak közöttük korábban készült és egészen új darabok egyaránt.

A 20. Kortárs Mûvészeti Fesztiválhoz kapcsolódó kiállítást Simon József, a Köfém Mûvelõdési Ház igazgatója és Szenczi Jánosné, a Fehérvári Kézmûvesek Egyesületének elnöke nyitja meg, zongorán közremûködik Monhalt Ákos. A tárlat június 6-ig, hétköznapokon 8 és 18 óra között tekinthetõ meg.

Details

Start:
2019.05.16. @ 17:00
End:
2019.06.06. @ 18:00
Event Category: