Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szabados Ágnes lesz a könyvtár vendége

2019.01.15. @ 17:00 - 18:30

Szabados Ágnes, a „Nincs idõm olvasni” kihívás alapítója lesz a vendég a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében január 15-én, 17 órakor. Az ismert televíziós hírmûsorvezetõvel (RTL Klub), riporterrel, az SZTE – BTK óraadó tanárával Bialkó László Gergõ újságíró beszélget. Az est címe: Van idõm olvasni!

Közismert, hogy Szabados Ágnes nagyon szereti a könyveket, olyannyira, hogy olvasásnépszerûsítõ blogot vezet a közösségi médiában. Õ az alapítója a „Nincs idõm olvasni” kihívás címû oldalnak, amelynek egyre több követõje van, és sokan osztják meg ott az olvasással kapcsolatos élményeiket. A kihívás azt jelenti, hogy aki csatlakozik, azonosul a legfõbb céllal, ami havi egyetlen könyv elolvasása.

„Van idõm olvasni” címmel decemberben jelent meg Szabados Ágnes kötete, olvasónaplója. Õ maga ezt írja blogjáról és könyvérõl: „Nincs idõm olvasni! Annyiszor hallottam ezt a panaszt, hogy 2017 januárjában létrehoztam egy kihívást az online térben azért, hogy a közösség erejével visszacsempésszem a mindennapokba az olvasást. A „Nincs idõm olvasni” kihívásból lassan egy tízezer fõs, aktív közösség alakult ki, amelynek tagjait a könyvek szeretete köti össze. Van idõnk olvasni, sõt, van idõnk arra is, hogy az olvasmányainkat még emlékezetesebbé tegyük – erre szolgál ez az olvasónapló, amelyben értékelheted az olvasott köteteket, lejegyezheted kedvenc idézeteidet, izgalmas könyves bakancslistákat teljesíthetsz, miközben számtalan inspiráló gondolatot is találsz az olvasásról.”

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermébe január 15-én, kedden 17 órára várják az érdeklõdõket.

További részletek az alábbi linken: https://www.vmk.hu/van-idom-olvasni

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.01.15.
Time:
17:00 - 18:30
Event Category: