Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Székesfehérvári Utazás, Szabadidõ Kiállítás és Vásár

2019.02.09. @ 10:00 - 2019.02.10. @ 17:00

Szombaton és vasárnap, a Hiemer-ház Báltermében rendezik meg a 7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidõ Kiállítást és Vásárt. A szezonnyitó seregszemlére 19 kiállító érkezik az ország minden pontjáról. Jelentõs kedvezményekkel, színes képi világgal, izgalmas programokkal és játékokkal csábítják a tartalmas kikapcsolódásra vágyókat.
Tourinform irodák, utazási irodák, régiók fogtak össze, hogy bemutassák kínálatukat a királyi város közönségének a 7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidõ Kiállításon és Vásáron.

A szezonnyitó rendezvény február 9-10-én, szombaton és vasárnap 10 és 17 óra között várja látogatóit a Hiemer-ház Báltermében.

Tapasztalat, hogy a külföldi utazások esetén a magyarok elõre terveznek, élnek az elõfoglalás elõnyeivel és többnyire már tavasszal lefoglalják az úti céljukat. Ezt figyelembe véve, és a kiállítók kérésére idén korábbi idõpontra tették a rendezvényt, amely így március helyett februárban lesz.

Az egyedi és különleges hétvége vezérfonala az élményszerzés, a személyes találkozás. A seregszemle kiváló alkalom arra, hogy az érdeklõdõk elsõ kézbõl minél részletesebb információkat kapjanak az úti célokról, a nyaraló- és szálláshelyekrõl, valamint a remek programokról egyaránt.

Nagy elõny, hogy a felmerülõ kérdésekre a szakértõk azonnal válaszolnak, gyorsan és egyéni benyomások megteremtésével segítik az utazni vágyókat.

Érdemes eljönni, hiszen jelentõs kedvezményekkel és nyereményekkel várják az érdeklõdõket.

Lesz egy Bakancslista címû játék is: a látogató a bejáratnál, a szervezõk standjánál kézhez kap egy térképet és egy feladatsort, melynek hibátlan teljesítésekor ajándékkal jutalmazzák.

Kérik a látogatókat, hogy a Hiemer-ház Gesztenyés udvar felõli bejáratát használják, a belépés díjtalan.

OKK Fehérvár

Details

Start:
2019.02.09. @ 10:00
End:
2019.02.10. @ 17:00
Event Category: