Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

VIII. Paál István Fesztivál

2019.10.26. @ 09:00 - 2019.10.27. @ 19:30

A Paál István országos amatőr színjátszó találkozónak immár nyolcadik alkalommal ad otthont A Szabadművelődés Háza a hétvégén. Október 26-án és 27-én az ország számos részéről érkező csoport 14 előadással várja az amatőr színjátszás kedvelőit. A programra a belépés díjtalan.

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a kétnapos, országos amatőr színjátszó találkozót, a Paál István Fesztivált Székesfehérváron.  A fesztivál A Szabadművelődés Házában október 26- án, szombaton 9 órakor a Péntek 3 Tejátrum: Kalocsa című előadásával kezdődik. A nap során látható még a Prospero Színkör: Körtevirágok, a  Szabad Színház: Pánik, a Páholy Ifjúsági Színház: Kreón Antigonéja, valamint a Bessenyei Színkör: Élet-Halál kérdés, a Szabad Színház: A három Erdődi és a PHWI-csoport: Nagyi, hogy volt? című darabja is. Az előadások között a zsűri értékeli a látottakat. 21.30 órától játékesttel zárul a nap.

Vasárnap, október 27-én 9 órakor Balogh Mihály: Ma nincs Hamlet előadásával folytatódik az országos találkozó. A Szabadművelődés Háza színpadán a Páholy Ifjúsági Színház: Júlia, a Felhőjárók Mozdulatszínház: Ég és Föld között, a Prospero Színkör: Öröm és boldogság, a Psszt! Társulat: A bizalom vonala, valamint a Vajda Színjátszó Kör: Jankula – Hunyadi János származásának autentikus története és az IMSZ: Mersz vagy mersz? avagy Önszántából mindenki mer! című előadása látható. A tervek szerint a díjátadóra 19.15 órakor kerül sor.

Az előadások nyilvánosak, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

OKK Fehérvár

 

Részletek

Kezdés:
2019.10.26. @ 09:00
Vége:
2019.10.27. @ 19:30
Esemény kategória: