Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

XXXI. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásár a VOK-ban

2019.04.14. @ 09:00 - 17:00

Természetes kövek és ásványok, ékszerek és dísztárgyak sokaságával várják az érdeklõdõket az Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzén és Ékszervásáron. A programot április 14-én, vasárnap 9 órától rendezik a Videoton Oktatási Központban, gyerekeknek ingyenes belépéssel.

Ez lesz a 31. ásványbörze és ékszervásár, melyen a 2019-es év ásványának választott galenit lesz a középpontban. Számos program az igen mutatós ércásvány köré csoportosul, szerveznek többek között fotó- és ásványkiállítást, illetve elõadást. Drágakövek, ékszerek, csiszolatok, ásványok ás kövületek széles választékával készülnek a szervezõk mintegy 80 kiállító közremûködésével.

A természetes és nem feldolgozott ásványok Erdélybõl, Afrikából, Amerikából, Kínából és Indiából származnak. 10.00 órától mantra koncert, míg 16.00 órától ingyenes meditáció várja a látogatókat.

Hagyományosan külön programokat rendeznek a gyerekek szórakoztatására. Várható aranymosás, jégszobrászat, arcfestés, csillámtetoválás, illetve fotózkodás egy szelíd, nagy testû arapapagájjal, helyszíni képnyomtatással egybekötve. Ugyancsak lesz puzzle kirakós játék ásványokkal és kristályokkal, valamint Mazsola muzsika interaktív zenés mûsor.

A börze vasárnap 9 és 17 óra között tart nyitva, gyereknek ingyenes lesz a belépés.

A részletes mûsor ITT található.

OKK Fehérvár

Részletek

Dátum:
2019.04.14.
Időpont:
09:00 - 17:00
Esemény kategória: