Fához kötött ki egy kutyát, az oroszlányi rendőrök keresik

2019-08-15 | Oroszlány
(Fotó:Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság) Az Oroszlányi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt indított eljárást.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás vétség elkövetése miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki az Oroszlány, Határ utca 58. mögötti területen egy fához kötött egy kistestű kutyát.

Az állatot egy kutyasétáltató találta meg 2019. május 10-én, ő értesítette a hatóságokat. A kiérkező rendőrök a kutya környezetében sem ételt, sem vizet nem találtak, és megállapították, hogy az eb már hosszabb ideje ott lehet. A rendőrség keresi az állat tulajdonosát, illetve azt a személyt, aki a kutyát a fához kikötözte.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

 

Megosztás