Sok munkájuk volt a tűzoltóknak megyénkben, Oroszlány környékén is

2020-02-08 | Oroszlány
/A kép illusztráció! – Fotó:Katasztrófavédelem/ Sok munkát adott a megye tűzoltóinak a viharos szél – tette közzé honlapján a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság:

“Szerda délelőtt Tatán két fa dőlt ki, amiket elektromos kábelvezeték tartott. A tatabányai hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították a fát.  Ácson egy közepes méretű akácfa félig az úttestre dőlt, ezzel veszélyeztette a gépjárműforgalmat. Az ácsi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Szerda délután szintén Ácson, Jegespuszta felé a szélerőművekhez vezető útra dőlt egy nagy nyárfa és az út mentén további fakidőlések voltak. Ács önkormányzati és önkéntes tűzoltó egyesülete kézi erővel és motoros fűrésszel avatkozott be. Tarjánban, Tornyópusztán egy fát kicsavart a szél. A tatabányai tűzoltók kidöntötték és feldarabolták a fát.

Oroszlányban egy jelzőlámpát szakított le a szél, ami balesetveszélyesen lógott a levegőben, a forgalmat is akadályozva. A közútkezelő a lámpát áramtalanította és leszerelte a leszakadt szakaszt. Az oroszlányi önkormányzati tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

A teljes cikk itt olvasható:

http://oroszlanymost.hu/2020/02/06/sok-munkajuk-volt-a-tuzoltoknak-megyenkben-es-oroszlany-kornyeken-is/

Megosztás