Az egészségügyi dolgozókat köszöntötték

2019-06-27 | Helyi közélet
"Bensõséges ünnepség keretében emlékeztek meg az oroszlányi Szakorvosi Rendelõintézet dolgozói Semmelweis Ignácról, a híres magyar orvosról, az anyák megmentõjérõl.

A szerda délutáni rendezvényen Varju János fõigazgató köszöntötte a megjelenteket, köztük Rajnai Gábor alpolgármestert.
 

Rajnai Gábor köszöntõjében utalt arra, hogy a város egyik legjobban mûködõ egysége a rendelõintézet, amely nem csak az oroszlányiak, hanem a térség lakóinak is megelégedésére mûködik.
 

– A legfontosabb talán az, hogy a szorgalmas, kitartó, lelkiismeretes munka, az önzetlen segíteni akarás mely a betegek javát és gyógyulását szolgálja, nem lehet rendszerfüggõ, mert az elesett embereket az nem érdekli, viszont a gyógyultak megbecsülése és hálája kárpótlást nyújthat mindazért az áldozatért, amit érdekükben tettek az egészségügy dolgozói.

Minden nálunk fejlettebb és gazdagabb országban már rég felismerték, hogy bár az egészségügy mindenhol óriási pénzeket emészt fel, de óriási hasznot hajt a társadalom számára – fogalmazott az alpolgármester.
 

Az ünnepi gondolatokat követõen jubileumi jutalmakat, és az egészségügyben eltöltött idõ alapján elismeréseket vehettek át az intézmény dolgozói."

Forrás:oroszlany.hu

 

Megosztás