Folytatódó útfelújítások

2019-07-20 | Helyi közélet
"Két helyszínen is átfogó útfelújítás kezdõdik a városban július 22. és 31. között a Népek barátsága és a Haraszthegyi utcákban az Oroszlányi Ingatlankezelõ és Hasznosító Zrt. (OIH) beruházásában.
A felsõ, kb. 6 cm-es réteg felmarását és újra aszfaltozását végzik el a Népek barátsága és a Haraszthegyi utcák egy-egy szakaszán.

A Népek barátsága utcában a „Kapocs” keresztezõdésétõl az óvoda mellett, a Tópart utcáig mintegy 170 méter hosszan, a Haraszthegyi úton pedig a Rákóczi úttól az elsõ elágazásig, hozzávetõleg 80 méter hosszban.

A munkálatok ugyan egyszerre csak fél pályán zajlanak, de az érintett lakótömbök közötti jármûforgalmat, parkolást biztosan lassítani fogja.

A Népek barátsága utcáról nyíló nagy parkolók bejáratainál akár órákon át tartó útzár is várható, ezért kérjük, hogy az ott parkoló autósok ezt vegyék figyelembe.

A munkálatok ezen túl jelentõs por és hanghatással fognak járnak.

A munkák során a korlátozásokról szórólapokon is értesítik az ottlakókat – tájékoztatott a társaság. Az OIH Zrt. az útfelújítási munkák zavartalansága érdekében ez úton is kéri a lakók és az arra járók szíves közremûködését és türelmét!"

Forrás:oroszlany.hu

 

Megosztás