Ezeken a helyeken bõvítenék idén a városi térfigyelõ kamerarendszert

2019-06-25 | Képviselõ testület
(A kép illusztráció) Oroszlány Város Képviselõ-testülete június 25-i ülésén a térfigyelõ kamerarendszer további fejlesztésérõl is tárgyal.

Az elõterjesztésben az idei évre tervezett fejlesztésrõl lesz szó.  Az anyagból idézünk:

"…A 2018. évben elvégzett fejlesztésekkel sikerült elérni a tavalyi évben kitûzött célokat, hiszen a fejlett antennarendszernek köszönhetõen jelenleg a rendszer megbízhatóan, stabilan mûködik. A Borbála telepi városrészben, az Ó-faluban, valamint a városba bevezetõ közutak szakaszaira (Környei út, Kecskédi utca, Bokodi út) telepített rendszám-azonosító kamerák is több esetben nyújtottak segítséget szabálysértések, bûncselekmények felderítésében.  A rendszer jelenleg összesen 32 telepítési helyszínen 46 kameraképet jelenít meg a térfigyelõ központban, amelybõl 3 rendszám-azonosító, 11 vezérelhetõ, valamint 32 fix kamerából tevõdik össze…"

"…Oroszlány Város Önkormányzatának képviselõ-testülete a 2019. évi költségvetésében bruttó 6.350 E Ft-ot irányzott elõ a térfigyelõ kamerarendszer bõvítésére. Figyelembe véve a képviselõ-testület korábbi törekvéseit is a közterület-felügyelet az idei évben a kamerarendszert érintõ fejlesztésekre az alábbiak szerint tesz javaslatot:

a) A Táncsics Mihály út – Pusztavámi utca keresztezõdésében rendszám-azonosító kamera telepítése;

b) Dózsa György utca – Népekbarátsága utca keresztezõdésében kamerapár telepítése;

c) Rákóczi Ferenc út – Takács Imre utca keresztezõdésében kamerapár telepítése;

d) Táncsics Mihály út 31. szám alatti lakóépületen meglévõ kamera áttelepítése a Táncsics Mihály út – Fürst Sándor utca keresztezõdésébe"

ITT érhetõ el az elõterjesztés,amelyben az is megtalálható, jelenleg hol mûködnek térfigyelõ kamerák Oroszlányban:

(a hivatkozásra kattintva letölteni vagy megnyitni, aztán: "Elõterjesztések", 09. pont):

http://oroszlany.hu/onkormanyzat/kepviselo-testulet

Forrás:oroszlany.hu

Megosztás