Szabadtéri kiállítás

2019-05-09 | Kulturális élet-Programok
"Ez a tárlat közel van a szívemhez, mert valójában a gyermekvállalás nem elsõsorban az anyagiakról szól. Nagyon sok támogatást adunk a gyermekes családoknak, sokat tett ezért a kormány.
Ezekkel a szavakkal nyitotta meg szerdán a Bányász Klub Család-Szeretet-Boldogság címû fotókiállítását Novák Katalin család- és ifjúsági ügyekért felelõs államtitkár, aki így folytatta: a kultúra az, ami meghatározza hogyan fogunk élni a családokban, mennyire értékeljük a gyermeket vállalókat, a gyermeket nevelõket, és hogy egyáltalán hogyan gondolkodunk a családról.

– A kultúrának része a fényképészet is, része ez a kiállítás is, s az, hogy itt most a családi értékek jelennek meg, az egy fontos eszköz.

Az pedig, hogy mindez saját erõbõl valósult meg, kapcsolódva a családok évéhez, az számomra azt igazolja vissza, hogy érdemes ilyen kezdeményezésekkel élni – fogalmazott az államtitkár.

A megnyitóünnepségen Czunyiné Bertalan Judit országgyûlési képviselõ, a kezdeményezés és rendezvény fõvédnöke méltatta a bemutatott fényképfelvételeket, valamint elismerõen szólt az önkormányzat és a szintén jelenlévõ Lazók Zoltán polgármester segítõ hozzáállásáról.

A tablókon a Juhász Attila fotómûvész vezette Fénnyel Festõk Klubjának munkáit tekinthetik meg az érdeklõdõk.

A kiállított képek a családokat, a családi szeretetet állítják középpontba, s bármikor megtekinthetõk a Bányász Klub elõtti szabad területen."

Forrás:oroszlany.hu

 

Megosztás