Baleset, autótûz, vezetékszakadás - ezekhez vonultak az oroszlányi tûzoltók

2019-06-05 | Magazin
(Fotó: Oroszlány Önkormányzati Tûzoltó-parancsnokság) Három esethez is vonultak az oroszlányi önkormányzati tûzoltók hétvégén:

Felsõ telefonvezetéket szakított egy tehergépjármû péntek délután Kecskéden. A gépjármû kanyarodás közben akadt el a vezetékbe magával rántva így két tartóoszlopot, amelyek a baleset következtében kidõltek. Az egyik oszlop egy családi ház tetejének sarkára dõlt, részben a tetõt károsítva. Az esethez az oroszlányi önkormányzati tûzoltók vonultak, akik az érintett területet körbeszalagozták, a leszakadt vezetékeket az úttestrõl eltávolították.

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap Bokodon. A lángokat az oroszlányi önkormányzati tûzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral és egy habsugárral oltották el.

Egy személygépkocsi és egy furgon ütközött Oroszlány és Környe között késõ este vasárnap. Az ütközés következtében a furgonban lévõ fajátékok szétterültek az úton, a jármû az útszélen állt meg. A másik gépjármû a szemközti forgalmi sávban állt meg, melynek a hûtõ,- és ablakmosó folyadéka az úttestre folyt. A balesethez az oroszlányi önkormányzati tûzoltók vonultak, akik áramtalanítást hajtottak végre.

/A fenti kép ennél a balesetnél készült/

Forrás:media.katasztrofavedelem.hu

Megosztás