Díjkitûzés egy oroszlányi emberölés ügyében

2019-05-04 | Magazin
A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság eljárást folytat emberölés bûntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen tettes 2019. március 28-át megelõzõen megölte P. Gyõzõ oroszlányi, lakcím nélküli személyt.
 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság kéri, hogy aki a bûncselekménnyel, illetve az elkövetõ személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármely rendõri szervnél, vagy hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság központi 06-34/517-777-es telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívó számok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 0680/555-111 Telefontanú zöldszámát.
 

A Rendõrségrõl szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetõi díjat tûzött ki.

A díjkitûzés összege annak fizethetõ ki, aki az elkövetõ személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetõ azonosítható, bûnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendõrség a nyomravezetõ személyét bizalmasan kezeli. A díjkitûzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje fenntartja.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

 

Megosztás