Hétvégi tûzesetekhez és balesethez vonultak az oroszlányi lánglovagok - Képgalériával

2019-06-17 | Magazin
(Fotó: Oroszlány Önkormányzati Tûzoltó-parancsnokság) Az oroszlányi önkormányzati, a tatabányai hivatásos és a kecskédi önkéntes tûzoltók vonultak szombat délután Kecskédre, egy út melletti zárt kerthez, ahol 200 m2 területen égett az avar.

A tûz átterjedt egy 15m2 és egy 5m2 fa szerkezetû tárolóra, amelyekben kerti szerszámokat és lomokat tároltak. A tûzoltók egy vízsugárral és hat darab kéziszerszámmal oltották el a tüzet.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi szombat délelõtt Oroszlányban. A tûzesethez az oroszlányi önkormányzati tûzoltókat riasztották. Az egység kiérkezése elõtt a rendõrség munkatársai megkezdték a tûz oltását egy porral oltóval, majd a tûzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tûz a környezetére nem terjedt át, az érintett jármû azonban leégett.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi péntek este Kömlõdön. A gépjármû a baleset következtében ki is döntötte a villanyoszlopot. Az esethez az oroszlányi önkormányzati és a környei önkéntes tûzoltók vonultak, akik áramtalanították a személyautót és biztosították a helyszínt az E-on munkatársainak a kiérkezéséig.

Forrás:media.katasztrofavedelem.hu

KÉPEK ITT és ITT!

Megosztás