Kábítószert árult

2019-02-21 | Magazin
(A kép illusztráció!) "Vásárlást követõen fogták el az oroszlányi rendõrök a fogyasztót és a terjesztõt.
Oroszlányban vett kábítószert a 26 éves S. Zsolt egy 25 éves helyi férfitól 2019. február 20-án délután. A vásárlást követõen az oroszlányi rendõrök elfogták a férfit, akinél öt gramm kábítószer gyanús növényi származékot találtak.

S. Zsoltot a nyomozók elõállították az Oroszlányi Rendõrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett.

Az oroszlányi rendõrök a megyei Felderítõ Osztály nyomozóival együttmûködve ezt követõen azonosították és még aznap elfogták azt a férfit, akitõl S. Zsolt a kábító hatású szert vásárolta.

B. Vilmos lakásán elfogását követõen kutatást tartottak a rendõrök, ahol készpénzt foglaltak le. A 25 éves férfit kábítószer-kereskedelem bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

B. Vilmost a rendõrség õrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ugyanezen a napon további két férfit állítottak elõ az oroszlányi rendõrök, akik szintén B. Vilmostól vásároltak rendszeresen kábítószert. A velük szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás."

Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

Forrás:police.hu

 

Megosztás