Négy oroszlányit gyanúsítanak kábítószer-kereskedelemmel

2019-08-02 | Magazin

(Fotó:police.hu)

A rendőrök négy oroszlányi lakost gyanúsítanak kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével Komárom-Esztergom megyében.

Kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt vettek őrizetbe a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói három férfit és egy nőt 2019. július 30-án. A gyanú szerint mind a négyen kábítószernek minősülő anyagot adtak el Oroszlányon és a környező településeken. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói, a Tatai, Tatabányai, Komáromi és az Oroszlányi Rendőrkapitányság nyomozói az összehangolt akció keretén belül a kutatások során a gyanúsítottak lakó-és tartózkodási helyén kábítószergyanús anyagot, közel két és fél millió forint készpénzt, mérlegeket, és dohányőrlőket foglaltak le. Az anyagok hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértő állapítja meg. A rendőrség további 6 főt állított elő, akik ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt a 31 éves, a 32 éves és a 47 éves férfi, valamint a 33 éves nő letartóztatását a rendőrség kezdeményezte a Tatabányai Járási Ügyészségen. Az ügyészség indítványt tett a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelésére, amit az illetékes bíróság augusztus 1-jén elrendelt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

 

 

Megosztás