Oroszlány és Bokod között történt: húsklopfolót használt a sértett bántalmazásához az erõszaktevõ férfi

2019-02-18 | Magazin
"A Komárom-Esztergom Megyei Fõügyészség életveszélyt okozó testi sértés bûntettének kísérlete, személyi szabadság megsértése bûntette és szexuális erõszak bûntette miatt vádat emelt egy letartóztatásban lévõ férfival szemben.

A férfi együtt szeretett volna járni a késõbbi sértettel, aki azonban csupán barátként tekintett rá.

A férfi 2018. áprilisában, az esti órákban a Bokodot és az Oroszlányt összekötõ földúton a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

A vádlott a bokor alól kivett egy elõzõleg oda készített húsklopfolót, és amikor a sértett neki hátat fordított, és a helyszínrõl távozni készült, a húsklopfolóval nagy erõvel, legalább három alkalommal fején megütötte.

A földre került sértettet a férfi fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd vele akarata ellenére többször közösült is.
 

A nõ több csontja eltört az õt ért bántalmazás következtében, ezen kívül több zúzódása és horzsolása keletkezett, a nyakát ért szorítás pedig alkalmas volt halálos eredmény elõidézésére is.
 

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett a szexuális erõszak bûntette miatt korábban már büntetett elõéletû férfival szemben a letartóztatás fenntartására, valamint arra, hogy ha a vádlott az elõkészítõ ülésen a bûncselekmények elkövetését beismeri, úgy õt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje."
 

Az Ügyészség sajtóközleménye

 

Megosztás