Összejátszott az eladó és a vevõ Oroszlányban

2019-03-12 | Magazin
(Fotó:police.hu) "Pénztáros ismerõse segítségével, az eredeti ár töredékéért vett meg a vásárló a különbözõ termékeket, amiket késõbb értékesített. A rendõrök az eltulajdonított tárgyakat lefoglalták, és az orgazdát is kihallgatták.

L. Mónika egy oroszlányi üzletben dolgozott pénztárosként. Ismerõsével, Zs. Rolanddal megbeszélte, hogy a boltban lévõ termékek közül, a közremûködésével több terméket is ki tud vinni az eredeti ár töredékéért.

A férfi 2019. február és március hónapban, legalább négy alkalommal szerszámokat és kerti felszereléseket vásárolt meg, és hozott ki az üzletbõl.

A termékeket az áruházi alkalmazott vagy nem számlázta be, vagy azokra indokolatlan kedvezményt vont le. A férfi a termékek egy részét hazavitte, a többit egy szomódi férfinak eladta. 

Az oroszlányi nyomozók azonosították a tetteseket, akiket március 9-én gyanúsítottként kihallgattak. A két személy a bûncselekmény elkövetését beismerte. A tatai nyomozók még ezen a napon kihallgatták azt a 35 éves szomódi férfit is, aki a szerszámokat megvette Zs. Rolandtól.

A nyomozók a termékeket lefoglalták, és azt a sértett képviselõjének március 11-én visszaadták. Az Oroszlányi Rendõrkapitányság L. Mónika és Zs. Roland ellen sikkasztás vétség, a szomódi férfi ellen orgazdaság vétség miatt folytat büntetõeljárást."

 

2019. 03. 12., k – 07:09

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság közleménye

Forrás:police.hu


 

Megosztás