Szállókról lopott az oroszlányi férfi

2019-06-11 | Magazin
(A kép illusztráció!) Az oroszlányi férfi két nap alatt, két helyrõl is lopott. A nyomozók rövid idõn belül azonosították és õrizetbe vették.
A tettes 2019. június 9-én éjszaka bement egy oroszlányi szállóra. A férfi csak pihenni akart, de egyik szobába sem tudott bemenni, ezért elindult a kijárat felé. Itt meglátott egy büfét, oda bement, majd átment a raktárhelyiségébe is.

A férfi az egyik polcon talált egy lemezkazettát és egy zacskót is. A fém dobozt a benne lévõ kulcsával kinyitotta és az abban lévõ pénzt, valamint a zacskóban lévõ bankjegyeket magához vette és az ablakon kiugrott.

A tettes délelõtt a pénzbõl élelmiszert és cigarettát vett magának. A sértett idõközben észlelete a lopást és feljelentést tett a rendõrségen. Az oroszlányi rendõrök kamerafelvételek alapján azonosították és másfél órán belül a városban elfogták a 24 éves helyi lakost. Tõle a pénz egy részét lefoglalták, majd elõállították a rendõrkapitányságra. E. Krisztiánt gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás miatt indult büntetõeljárás.

Nem ez volt az elsõ esete az oroszlányi lakosnak. 2019. június 7-én reggel szintén egy helyi szállóról lopott. A gyanúsítottat még aznap a rendõrök gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizetbe vették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

 

Megosztás