Vásárlás közben fogták el a fogyasztót és a dílert a rendõrök Oroszlányban - Videóval

2019-04-12 | Magazin
(Fotó:police.hu) Vásárlás közben fogták el a fogyasztót és a dílert a rendõrök Oroszlányban.
Oroszlányban vett kábítószert H. Gergõ egy 45 éves pusztavámi férfitól 2019. április 10-én.

A két férfi egy autóban bonyolította le az üzletet, amikor a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Osztály és az Oroszlányi Rendõrkapitányság nyomozói rajtuk ütöttek.

Mindkettejüket elõállították az Oroszlányi Rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket. H. Gergõ ellen kábítószer birtoklása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A terjesztõ, N. János lakásán a rendõrök ezt követõen kutatást tartottak, ahol mintegy 2,5 kilogramm kábítószergyanús anyagot és kábítószer fogyasztáshoz és termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. N. Jánost a rendõrség õrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. április 12-én elrendelte letartóztatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

VIDEÓ:

<iframe width="752" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/eAfrEIMzSAA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Megosztás